> CUM CUMPAR
CUM CUMPAR

   Pentru a putea cumpara online produsele din site-ul www.birotica-papetarie-online.ro trebuie sa va creati un cont. Pentru aceasta, se da click pe [CONT NOU], se vor completa datele cerute si se vor salva prin apasarea butonului 'Salveaza'. In cazul in care aveti deja cont, se va completa "Utilizatorul" si se va introduce "Parola" si se va apasa pe butonul 'Login'.

    Din meniul PRODUSE (stanga) se alege categoria sau subcategoria din care face parte produsul dorit.
Se cauta produsul si se da click pe butonul 'adauga in cos' (se afla in dreptul fiecarui produs).
In cazul in care se doreste o cantitate mai mare decat cea implicita, in casuta din dreptul campului 'Cantitate' se trece cantitatea dorita si apoi se da click pe butonul 'adauga in cos'.
Se procedeaza la fel cu toate produsele dorite.
Pentru a vedea ce produse s-au adaugat in cos pentru cumparare se da clik pe 'Cosul meu' (din antet, langa meniul principal) si se vizualizeaza produsele. Cantitatea se poate modifica prin introducerea numarului de bucati dorite si apoi se da clik pe butonul 'modifica', iar daca se doreste renuntarea la produsul respectiv se da clik pe butonul 'sterge'.
In cazul in care ati uitat sa va logati, produsele selectate pentru cumparare nu se vor sterge, dar nu veti putea confirma comanda (din Cosul meu) prin apasarea butonului 'Confirm comanda' decat daca veti introduce Utilizatorul si parola dumneavoastra.

   In cazul in care livrarea presupune transportul la sediul din afara orasului Brasov, transportul va fi suportat de catre beneficiar.

   Comanda minima este de 100 LEI. Preturile contin TVA.